June 11, 2009

air mata sedih

11jun2009

tarikh yg dinanti2kan
dah tbe n berlalu pon

pagi2 lagi dah bgun
tujuan = check result

kul 7++ petang
result dah bleh check
berdebar2 jantong ni
rase nak tercabot

dapat jek bukak
teros tgk GPA
x tgk yg laen

aduhhhhhhh
sedihnyaaaaaa hati
sket lagi nak dekan
bergenang jek air mata ni
serta merta tuh jugaklaa hp aku dpt msj berkoyan2 tanye psl result
aku reply "x dpt dekan" jek

sedih hati ni
xde sape yg taw
even ntuk certain2 org rase result aku tu sgt ok
tpi tidak ntuk aku
kalo yg situasi same ngan aku
faham laa kot

waktu maghrib
aku menangis kesedihan sebab ape yg aku impikan
x tercapai....

June 09, 2009

kawan lama

tarikh:8JUN2009

pagi tu aku ade ke suatu tempat
rahsia..
tibe2 satu msj msuk kedalam inbox fon celcom aku
slalunya yg msj fon celcom aku ni 2 org jek
shuhada, ataupon balqis
n msj tu adalah msj shu
die ajak aku pegi umah apul ptg tu
sbb hari sblomnya
nenek apul meninggal
n kitorang sume taw apul rapat sgt dgn nenek die tu
so, shu decide, ajak aku dgn gjie pegi laa umah apul
kitorang dah lame pon x jumpe apul tu
n dah lame jugak laa aku x jumpe shu n gjie tu
aku pon ok saje

ptg tu dlm pukol 4, shu msj
soh aku siap2
t die dgn gjie dtg amik aku kat umah
waktu die suroh tu
aku x teros siap
aku dok layan lagu paramore dulu
life wouldn't be complete kalo sehari x dgr lagu paramore
dah dekat 4.30 baru laa aku menggelabah nak pegi siap
aku bukak wardrobe baju kurung
adoihhhh
susah gile nak cari yg sesuai
kang pki merah mak ngah, x sesuai plak nak pegi rumah arwah
pki yg kakak punya, besar plak
serba serbi x kena jek
malas nak cari
pegi mndi dulu
dah mandi, mekap2
baru cari baju blik
belek2, ahhh, bantai jek, amik yg kaler purple ni
sbb xde corak, n kaler x menyerlah(susah jadi pompuan neh)
dah siap, tggu si gjie n shu, x smpi2

dlm kul 5.15, sebuah kancil tbe di depan rumah
kete shu, gjie bawak
aku jadi madame besar kat blkg
kitorang bertolak laa ke bukit kuda, rumah arwah nenek apul

smpi2, borak dgn apul
shu mcm nervous, biase laaa(sape yg tahu tu, fhm laa kot)
yg byk borak, aku dgn gjie jek
shu ckp sepatah2 jek
apul pon x byk tanye shu
shu msj gjie, ckp die mcm org bodo jek kat situ
hahaha
dah dekat sejam cmtu, shu pon ajak balik
kitorang pon gerak laa even ayah apul ajak minom kat kedai kopi

off we go to my house
gjie and shu tumpang maghrib kat rumah aku
siap smyg, kitorang g kuar mkn
gerai dekat dgn umah aku
aku pon xtaw pe name tmpt tu
1st time pegi kot
borak2, gelak2, mkn2
lame btol x borak dgn diowang
rindu gile arr
pas mkn
blik, sblom tu, aku bgi jam ksygn aku kat shu
sbb shu tu kawan ksygn aku
so, xpe laa aku bgi
aku ade jam laen

itu saje
apul, takziah laa eyh, setiap yg dtg, pasti akan pergi
gjie, potong rambot laaa, rimas aku
shu, syg kaw byk3

Image Hosted by ImageShack.us

dari kiri:gjie,shu,apul(edit ok, sume gmbr laen2)

June 02, 2009

2 Jun 2009

pagi:tido

petang:bgn, mandi, makan, on9, tgk tv
sampai malam

cuti sem ni bosan amat
hari2 membahagiakan belom muncul lagi
adoihhh
bile tgh xde cuti
sebok nak cuti
skrg dah cuti
sebok nak balik U
bosan bosan bosan

baru2 ni ym dgn si rehe
klaka yg amat laa makcik tu
buat aku tergelak sorang2 dpn lappy mcm org x btol
she is such a joke maker laa
ape saja yg dia taip(kitorang blom penah berborak), konfem klaka
pastu kitorang ade tukar2 lagu
thank god die ske lagu2 yg aku pon ske dgr
xde arr boring

xtaw nak ckp pe lagi
otak kosong
btw
afiey, syg kaw
=)

tgk sndiri k

hey monday totally tiru paramore



yg ini my lovely Paramore





yg ini pulak Hey Monday

hey monday vs paramore

pernah dgr x kumpulan "Hey Monday"?
alaaa
band yg konon2 rock tu
yg ala2 paramore tu
yg vokalis die pompuan gak tu

haishhh
x ske nye aku ade band nak klon paramore
dah arr aku menggilai paramore tu
ape, igt hey monday tu bleh pikat hti aku ke?
no way
paramore tetap di hati
hahaha

bukan ape arr
yg vokalis die tu
nak tiru gaya sebijik mcm hayley
geram laa aku
dok head banging atas stage mcm hayley
kalo tgk sndri laa kan
mmg die tiru gaya hayley laa
xde identiti sndiri ke?
lagu xde arr rock mcm paramore
headbanging nak lebih
menyampah jek aku tgk