April 27, 2010

blank

i'm in my final mood
2 paper left
this week and next week
both are the hardest paper
but till now i have no idea how to study these 2 subject
hundreds of pages each
how can i finish it within 3 days??
help me please GOD!!

**pointer, tolong cantik sikit ehh

April 18, 2010

inspirasi

Eat Money by waɪ.tiː.
"I wanna be a billionaire so freaking bad"

lagu yg tgh hot ni
konfem ramai yg taw kan
si pendengar Fly or Hitz mesti taw punya
Travis McCoy - Billionaire
pegi lah google

aku pon nak jdi billionaire, tpi xlah smpi freaking bad kan

mengapa i wanna be a billionaire:
  1. x payah aku nak baca buku eco yg menyusahkan tu, aku upah jek accountant tlong uruskan untuk aku
  2. mini cooper aku boleh beli 8, nak bagi hadiah kat orang yg boleh bt aku jadi rajin tu
  3. aku nak tgk live concert paramore hari2 pon boleh
  4. aku boleh blanje kawan2 aku yg kehabisan duet PTPTN tu, sewa umah diorang semua aku bayarkan *ohh, mulianya hati
  5. shopping sampai jadi gila pon xde hal
  6. boleh aku makan mcD 24/7, hah, mcD jek taw, x minx yg mahal2 pon
  7. g kelas hari2 naik helicopter siap driver, xyah bgun hari2 pkul 6
  8. setiap tempat yg aku nak pegi, aku soh orang letak aircond, biase laaa, billionaire kena demand sket, eyh silap, demand byk
  9. mesti aku boleh jdi rockstar btol2, even suara ke laot, sape kutok, aku bayar gangster, tangkap kaw campak dalam laot, dengar lah suara aku dlm laot tu
  10. aku nak pegi new york skin solution tu, japg muka aku lagi cun dri megan fox, hah ternganga kaw, kutok2 aku lagi
banyak lagi sebenarnya, tpi yg aku senaraikan ni untuk melepaskan geram jek
mimpi jek laaa aku nak dapat benda2 ni, blaja pon malas, hmmmmm...

*nak ngorat Prince Alwaleed Bin Talal Alsaud lah, boleh x?

April 17, 2010

mind your own business

sumpah aku sangat annoyed dengan kau orang
apa-apa yang aku buat ada effect kat kau orang ke?
boleh tak jangan kusutkan keadaan?
kalau kau orang tak ada pon
sumpah takda apa2 effect kat aku
boleh tak buat macam biasa je?
kalau susah sangat, buat je macam aku ni tak wujud
tak payah nak libatkan dia
kalau tak puas hati sangat, say it to my face
biar aku jawab semuanya
tak payah nak serang dia
aku yang bersalah kat sini kalau ada kena mengena dengan kau orang
tak payah nak jadi radio buruk yang hanya tahu menyebarkan cerita-cerita buruk yang sedap didengar
kalau kau orang sebar cerita-cerita tu, memang kau orang puas hati, tapi fikirkan tuan punya badan yang kau orang burukkan tu
buruk-buruk yang aku buat, buruk lagi perangai kau orang tu

April 11, 2010

tolak ansur

yelah..
gelapkanlah aku ni selamanya

April 08, 2010

ya, saya tahu

http://estatesalescentral.com/ebay/coca085.jpg
yes, it made me feel better
especially when i am:thirsty,nervous,angry,exhausted,having spaghetti
ohh, i really miss you even though we meet everyday



but, it is not a good habit(i know)
my teeth are increasingly eroded
it makes me worried actually
i'm trying ok!!

p/s:kawan2, keep on reminding me ya!!

April 02, 2010

hands up

entry ini tujuannya bukan kerana aku cemburu mahupun dengki
tapi seperti mahu menuntut keadilan yang tidak berani aku suarakan

situasinya begini
  • seorang pelajar menjadi kegemaran pesyarahnya(mungkin fikiranku sahaja, tetapi jelas kelihatan)
  • setiap kali sesi pembelajaran berlangsung, nama pelajar ini sering digunakan sebagai contoh oleh pensyarahnya
  • pelajar ini juga sering dipilih untuk mengulas tentang topik yang sedang dibincangkan
  • dan akhirnya, dihadapan kelas, pensyarah ini dengan lantangnya menyuarakan bahawa pelajar ini adalah pelajar harapannya

pendapatku begini
  • pensyarah ini dari mulanya gemarkan pelajar ini kerana penampilannya yang sentiasa kemas
  • pelajar ini sentiasa bersetuju dengan apa yg diutarakan oleh pensyarahnya
  • disebabkan pensyarah ini sentiasa memilih pelajar kegemarannya itu, makanya pensyarah ini terlepas pandang pada pelajar lain yang mempunyai pengetahuan yang lebih luas
  • apabila seorang pelajar itu menjadi pelajar kegemaran seorang pensyarah itu, mungkin akan menjadi ketidakadilan dalam beberapa sudut
banyak lagi sebenarnya yang ingin aku suarakan, tapi mungkin ini sudah memadai untuk kalian memikirkan situasi sebenar yang terjadi.. aku tidak hairankan dari segi layanan pensyarah ini kepada pelajarnya, yang aku kisahkan, fikirkan lah mengenai fikiran orang sekeliling..

p/s: and this is why i hate this subject